Mijn drive

Waar komt mijn drive vandaan om groenbewustzijn te willen creëren?

Bekijk de video en ontdek waar mijn drive vandaan komt.

Dáár komt die drive vandaan! Wat wij ook doen, hoe wij ons de aankomende jaren ook gaan ontwikkelen het is een geruststellende gedachte, ‘Moeder aarde’ redt zich ook uitstekend zonder ons mensen. Wij daarentegen zullen niet zonder kunnen, tijd voor actie dus!

Ontwerpen maken waarin ik de schoonheid van de natuur probeer te benadrukken (en zo bewustzijn voor natuur hoop te vergroten) deed ik al maar ik wil een stap verder gaan…

Door de keuzes die wij als mens iedere dag maken vergroten we de CO2 uitstoot. Deze CO2 uitstoot heeft grote gevolgen. Het wordt steeds warmer op aarde, hierdoor worden grote delen van de wereld onbewoonbaar (zonder water kunnen geen gewassen groeien die nodig zijn voor het verkrijgen van voedsel). Andere gebieden krijgen steeds vaker te maken met wateroverlast door aanhoudende regenval, (hierdoor worden huizen verwoest en oogsten compleet weggevaagd). Dit zijn slechts 2 voorbeelden. Graag zou ik de aarde schoner door willen geven als hoe ik hem aantrof dus zodat ook toekomstige generaties kunnen genieten van alles wat ‘moeder aarde’ te bieden heeft.

Asselien Broekhuis