Resultaat veiling 16-09-2012

Resultaat veiling 16-09-2012

Dankzij een succesvolle heropening van het atelier van ASSELIEN die plaats vond op 16 september jl. zal de Filippijnen binnenkort 25 bomen rijker zijn. Op het programma stond de presentatie van het eigen merk vazen en verlichting, een expositie van bijzondere grote werken én een veiling.

Naast de vele positieve reacties over het eigen merk en werk en het nieuwe onderkomen aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle, zijn bijna alle werken die tijdens de veiling werden aangeboden verkocht.

Een gedeelte van de opbrengst van de veiling is geschonken aan Trees for All. Een organisatie die onder anderen CO2 uitstoot compenseert d.m.v. het planten van bomen. Dat aanplanten gebeurt op diverse gebieden in de wereld. ASSELIEN schenkt de opbrengst aan de Filippijnen. De lokale bevolking kweekt en onderhoudt de bomen, zodat zij hier later letterlijk de vruchten van kunnen plukken. Juist de duurzame aanpak is wat ASSELIEN zo aanspreekt aan deze organisatie. Dankzij een succesvolle veiling opbrengst zal de Filippijnen binnenkort dus 25 bijzondere bomen rijker zijn.